ВІДБУЛАСЬ АТЕСТАЦІЯ АСПІРАНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

30 серпня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Згідно наказу ректора НУБіП України №697 від 19.07.2023 року 28 серпня 2023 року відбулася атестація аспірантів усіх років навчання за освітньо-науковими програмами підготовки доктора філософії зі спеціальностей 211 – «Ветеринарна медицина», 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 091 – «Біологія» в змішаному (очно-дистанційному) форматі.

   Атестаційна комісія у складі: голова комісії – директор НДІ здоров’я тварин д.вет.н., доцент Голопура С.І., члени комісії, гаранти програм: д.вет.н., доцент Галат М.В., д.вет. н., професор Якубчак О.М., д.б.н., професор Калачнюк Л.Г., д.вет.н, доцент Грушанська Н.Г., а також члени комісії д.вет.н., професор Шевченко Л.В., д.б.н., професор Цвіліховський М.І., д.вет.н., професор Ушкалов В.О., д.вет.н., професор Духницький В.Б., д.вет.н., професор Мельник О.П., к.вет.н., доцент Немова Т.В. заслухали звіти аспірантів та оцінили їх здобутки за звітній період.

   Аспіранти представляли атестаційній комісії свої наукові напрацювання за звітний період, звітували про проходження освітньої складової навчання, педагогічної практики, ділилися планами наступних етапів навчання, відповідали на запитання членів комісії.

 

   Атестація аспірантів факультету ветеринарної медицини вкотре відбулась за 100 % явки її учасників. Частина аспірантів приєднувались онлайн, частина були присутні на засіданні комісії на факультеті ветеринарної медицини.

   Презентації здобувачів наукового ступеня доктора філософії були конкретними, наповненими здобутками за звітний період, виваженими і з вказанням відсотку готовності дисертаційної роботи до захисту.

   На засіданні були присутні наукові керівники аспірантів та завідувачі кафедр, які за необхідності, підтримували своїх аспірантів, коментували їх експериментальну та публікаційну роботу, характеризували їхній науковий доробок та перспективи успішного завершення наукових робіт.

   Згідно наказу, до атестації було представлено 59 аспірантів. Атестаційною комісією всього було заслухано та атестовано 58 аспірантів. За невиконання індивідуального навчального плану не атестований 1 аспірант.

   У підсумку, комісія успішно атестувала аспірантів та здобувачів, які виконали індивідуальний навчальний план та представили свої звіти за звітний період.

Секретар комісії,
к.вет.н., доцент Тетяна Немова

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook