Першокурсники освітньої програми «Міжнародна економіка» відвідали музей історії університету

29 серпня 2023, 12:53
    28 серпня 2023 року студенти 1 курсу освітньої програми «Міжнародна економіка» у супроводі куратора, доцента кафедри глобальної економіки Перегуди Ю.А. та викладачів кафедри  асистента Павленко М.М. та доцента Тімченко О.Л. відвідали Музей історії НУБіП України, який є навчальним, науково-дослідним і культурно-освітнім структурним підрозділом університету.  
 
    Під час екскурсії студенти отримали інформацію про становлення сільського господарства на території України та історію становлення майбутнього передового аграрного університету. Довідалися щодо періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масового життя студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України.
    Першокурсники дізналися про перші аудиторії та тогочасні залікові книжки, студентські квитки та дипломи, які продемонстровані у світлинах, історичних документах і речах.
 
    Наповненість музейного фонду НУБіП України є вельми цікавою для всіх відвідувачів, зокрема і для студентів. Експонати містять унікальний науковий та соціально вагомий потенціал, позитивно позначаються на формуванні світогляду студентства університету, та його життєвій позиції. 
 
 
 

 

Ольга Тімченко,
доцент кафедри глобальної економіки

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook