БЕЗПЕРЕРВНА ОСВІТА СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ

30 червня 2023 року
 

Ідея безперервної освіти є сучасним трендом. Неформальна освіта ґрунтується на трьох засадах: «вчитися в дії» – отримувати знання під час практичних завдань; «вчитися взаємодіяти» – часто вона передбачає роботу в групах або командах; «вчитися, вчитися» – аналізувати власний досвід і з нього формувати нові знання. Найбільш прийнятною в умовах сьогодення є освітня формула: формальна + неформальна освіта, щоб досвід, отриманий внаслідок саморозвитку доповнював той, який студенти здобувають у навчальних закладах.
Гарним підтвердженням такої ідеї є її практична реалізація викладачами кафедри надійності техніки. До наукової роботи активно залучаються студенти, які мають різні здобутки у сфері неформальної освіти.
Так, у підсумку отримані практичні знання з англійської мови, що підтверджені сертифікатом визначеного зразка, допомогли Владиславу Соснову, студенту магістратури ОП «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» факультету конструювання та дизайнуна високому рівні оформити англійською мовою наукову роботу та представити свою доповідь на засідання Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство». у 2022-2023 навчальному році. За результатами оцінювання студентських наукових робіт 
з галузі знань «Агроінженерія» Владиславу Соснову був присудженийдипломом ІІ степеню (Науковий керівник ‒ доцент кафедри надійності техніки Валентина Мельник).

Валентина Мельник,
Олександр Банний,
доценти кафедри надійності

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook