Студентська жіноча збірна з футзалу вдало розпочала новий сезон на турнірі до Дня Незалежності України «Незламна»

26 серпня 2023, 14:28
24 серпня 2023 року студентська жіноча збірна НУБіП України з футзалу взяла участь в товариському турнірі з міні-футболу присвяченого Дню Незалежності України та памʼяті загиблої захисниці нашої країни і гравчині національної збірної з футзалу Елеонори Мальцевої «Незламна», за підтримки благодійної організації спортсменок «Шлях Чемпіонки», Федерації міні-футболу України та Української Християнської Футбольної Академії.

  До участі в змаганнях були запрошені жіночі футбольні команди з різних міст України та Києва. На турнірі панувала дружня та патріотична атмосфера, де легенди футзалу України охоче ділилися своєю майстерністю зі спортсменками, які тільки розпочинають свій футбольний шлях.
  Турнір став для жіночої збірної НУБіП України стартом нового ігрового сезону та дебютом оновленого складу, адже нашу команду представляли, як досвідчені гравчині студентської збірної так і початківці-першокурсниці.

 

  У підсумку – чудовий святковий настрій, незабутні позитивні емоції, приємні подарунки та срібні нагороди нашої команди у молодіжній групі.
  Святковий День Незалежності завершився урочистим нагородженням призерів і учасників турніру, чемпіонською дружньою вечерею та презентацією жіночого руху «Шлях Чемпіонки».

  Вітаємо дівчат з вдалим початком сезону, всю Україну – з Днем Незалежності та дякуємо ЗСУ за можливість займатися улюбленою справою!


Олена Отрошко,
старший викладач кафедри фізичного виховання,
керівник жіночої збірної НУБіП України з футзалу

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook