На кафедрі ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька відбулась зустріч з асистентом проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства»

30 серпня 2023 року

29 серпня 2023 року на кафедрі ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька відбулась зустріч в.о. завідувача кафедри В’ячеслава Соломона та старшого викладача Романа Димка із асистентом проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» Світланою Щокіною.

Пані Світлана Щокіна ознайомилась з матеріальною базою кафедри та факультету, особливе зацікавлення у неї викликала навчальна дисципліна «Органічне тваринництво», яка вперше, як вибірковий предмет, читається для студентів факультету ветеринарної медицини.
Впродовж зустрічі сторони обговорили питання сприяння німецько-українського проекту у створенні навчально-наукової лабораторії «Центр навчання і дорадництва з органічного виробництва» на базі кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька факультету ветеринарної медицини НУБіП України.
Вектор роботи даної лабораторії може бути спрямований на зацікавлених здобувачів вищої освіти, виробників органічної продукції, підвищення кваліфікації працівників органічних господарств, а також сприяти популяризації та поширенню знань про органічну продукцію.
На завершення пані Світлана Щокіна подякувала за запрошення відвідати факультет ветеринарної медицини декану академіку Миколі Цвіліховському та передала вітання від керівника німецько-українського проекту доктора Штефана Дреесманна.

Дякуємо нашим німецьким колегам за підтримку! Ми зацікавлені та відкриті до співпраці.

 

В’ячеслав Соломон, в.о. завідувача кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька

Роман Димко, старший викладач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook