Проведено відкриту лекцію з дисципліни «Електростанції з відновлюваними джерелами»

31 серпня 2023 року

30 серпня 2023 року в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, згідно затвердженого графіку проведена [https://nubip.edu.ua/node/132075] доцентом кафедри електропостачання ім. проф. В. М. Синькова Андрієм Петренком відкрита лекція на тему «Вітросонячна електроустановка. Визначення параметрів генерування електроенергії» з дисципліни «Електростанції з відновлюваними джерелами». Даний навчальний курс читається за спеціальністю 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, освітньої програми «Інжиніринг електроенергетичних систем з відновлювальними джерелами». 

Лекцію в дистанційному online-форматі відвідали студенти 2 курсу, а також провідні викладачі і науковці інституту енергетики, автоматики і енергозбереження: завідувач кафедри Олександр Гай, професор Володимир Осипенко, доцент Світлана Макаревич, асистент Павло Федорченко.

Лектором на занятті була зосереджена увага на тенденціях розвитку вітросонячної енергетики в Україні, обладнанні і схемах, що використовуються для комбінування вітрової і сонячної електроустановок та методики розрахунку параметрів генерування електроенергії вітросонячною електроустановкою. Всі присутні відмітили, що лекція проведена на високому рівні.

Олександр Гай,

завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook