СТУДЕНТИ МАГІСТРАТУРИ ФАКУЛЬТЕТУ КОНСТРУЮВАННЯ ТА ДИЗАЙНУ ВИЙШЛИ НА ФІНІШНУ ПРЯМУ

30 серпня 2023, 12:30

    Третій семестр навчання в магістратурі НУБіП України передбачає реалізацію трьох складових: проходження виробничо-дослідної практики, завершення досліджень та оформлення магістерської кваліфікаційної роботи, перше працевлаштування на інженерну посаду за фахом. 

Важливе значення в процесі підготовки майбутнього фахівця є виробнича та виробничо-дослідна практики на передових підприємствах галузі, в реальних умовах. В ході практик синтезуються набуті теоретичні знання з практичною діяльністю, набувається досвід прийняття складних рішень в виробничих ситуаціях, робота в команді.

 

https://lh4.googleusercontent.com/TlOXbgd1gY7KTbSYMXuPJK03sm5YGwBjsJ1LmUe8tCV6u7-RZtLh3sZy9X1uhQ2r3aJKw-owIMbOF3z3RJIAtFAglGeaD6wOeh4YACvoxhFpo-iiniRWPE87YHSahkVJgYq4_9D8q_4Xt-WU

 

Студент магістратури Максим Антал проходить виробничо-дослідницьку практику на одному з кращих представництв сільськогосподарської техніки в Україні ‒ ТОВ «КUHN в Україні», навчаючись за спеціальність «Галузеве машинобудування», освітньо-професійною програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва». Керівництво фірми, провівши співбесіду, запропонувало Максиму посаду асистента керівника відділу технічного сервісу. Такий підхід створює умови відповідальності, максимальної самовіддачі та набуття практичного досвіду. Також створює ідеальні умови для подальшого працевлаштування за фахом та кар’єрного зростання. Проходження практики в таких умовах генерує багато ідей, технічних рішень, які будуть використані при підготовці та захисті кваліфікаційної магістерської роботи.
C:\Users\Андрій\Downloads\1693375588430.jpg

 

Максиме, поділіться, будь-ласка, враженнями про практику
‒ Доброго дня. Я навчаюсь за денною формою і вдячний керівництву університету та факультету конструювання та дизайну за можливість проходити виробничо-дослідницьку практику на виробничій базі ТОВ «КUHN в Україні». Практичний досвід в умовах сучасного виробництва значно підкріплює теоретичні знання, розкриває цілий ряд проблем технічного сервісу в аграрному секторі, націлює на правильне прийняття рішень з їх реалізації.

 

Як практика впливає на реалізацію дослідницьких та технічних рішень при виконанні кваліфікаційної магістерської роботи?
- Тільки позитивно. Поєднання теоретичних знань з якісним практичним досвідом створює передумови ‒ всі прийняті рішення підняти на новий рівень. Разом з керівником магістерської роботи, на кафедрі надійності техніки підготували тези доповідей на конференцію та готуємо наукову статтю з покращення організації технічного сервісу та оцінки експлуатаційної надійності машин та обладнання сільськогосподарського виробництва в умовах ТОВ «КUHN в Україні».
C:\Users\Андрій\Downloads\1693375588417.jpg

 

Слід відмітити, що 29 та 30 серпня, коли готувалась інформація на сайт Максим Антал був одним з тих працівників, хто представляв компанію ТОВ «КUHN в Україні» на «Битві Агротитанів 2023 р.». На цей захід щороку з'їжджаються аграрії з усієї України, щоб побачити та оцінити сільськогосподарські машини та агрегати різних виробників в роботі.
Максим Антал пропонує навчальний курс з підготовки та встановлення посівної техніки від КUHN на зберігання:

 
 .

 

Сьогодні студенту магістратури, як ніколи, необхідно вчитися вмінню аналізувати, дивитися вперед, прогнозувати своє майбутнє.
Мирного неба! Слава Україні!

 

Зіновій Ружило, декан факультету конструювання та дизайну
Андрій Новицький, завідувач кафедри ,
гарант ОПП «Технічний сервіс машин та обладнання с.-г. виробництва» 
Олександр Бистрий,
 старший викладач 
кафедри надійності техніки

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook