Декада зустрічей наставників із групами випускних курсів на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

28 серпня 2023 року

   Як завжди на початку навчального року наставники зустрічаються із ввіреними їм групами, цікавляться станом справ у студентів, діляться інформацією про нововведення у організації навчального процесу та дають настанови на наступний рік. Так і зараз куратори груп випускних курсів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту покликали студентів на зустрічі.

 
   Особливу увагу кафедри було приділено кураторським годинам із магістрами і бакалаврами випускних курсів. Враховуючи те, що навчання відбувається у непростий воєнний час, для обговорення було піднято широкий спектр тем. Зокрема, було наголошено на особливості організації освітнього процесу згідно графіку, розміщеному на сайті НУБіП України, специфіці відвідування занять, в т.ч. з дисциплін за вибором студента. Також наставники довели до відома розклад занять з відповідним посиланнями на пари, нагадали студентам про важливість вчасно приєднуватися до занять та підтримувати високу відвідуваність.
   Найважливішим питанням зустрічі було підготовка до захисту випускних робіт. Порадили студентам уже з перших днів навчання продумати теми та плани виконання їх магістерських і бакалаврських проектів. Особливо активізуватися у цьому напрямку мають магістри освітньо-професійної групи ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», адже захист їх проектів та випуск із врученням дипломів заплановано на листопад місяць. А час летить дуже швидко…

   До зустрічі із магістрами доєдналася гарант освітньої програми, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Лідія Василівна. Вона також ознайомила студентів з планами наукових заходів на осінній семестр та запросила їх взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських проектів «Від ідеї до успіху», який буде організовано та проведено кафедрою 26-27 жовтня цього року.
 
   До зустрічі із студентами 4 курсу доєдналася доцент кафедри, кандидат наук із державного управління Алексеєва Катерина Андріївна, запропонувавши їм приділити увагу актуальному у наш час питанню антикризового управління підприємством та обирати теми бакалаврських робіт, присвячені цій проблематиці. Адже сьогодні під час війни майже всі вітчизняні компанії з тих чи інших причин перебувають у кризовому стані.

   На завершення зустрічей було приділено увагу питанням дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні, а також організації навчальних занять у разі виникнення перебоїв у електропостачанні та інших надзвичайних ситуацій. Крім того, студентам нагадали алгоритмом дій при сигналі «Повітряна тривога», адже їх безпека має бути на першому місці.
   На завершення наставники відповіли на поточні запитання студентів та побажали їм успішного і переможного навчального 2023-2024 року.

 

Тетяна ВЛАСЕНКО та Тетяна ЛОБУНЕЦЬ,
наставники груп магістрів 2-го р.н. УІДтаМП
та 4-ї групи 4 курсу спеціальності «Менеджмент»
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook