Розпочався навчально-науковий процес на факультеті ветеринарної медицини

31 серпня 2023, 17:49
ФВМ НУБіП України

   Навчально-науково-виробничий Клінічний центр «Ветмедсервіс» з усіма його виробничими підрозділами активно розпочав роботу з забезпечення якісного навчального та наукового процесів після літніх канікул.

   Щоденно центр безперебійно забезпечує практичні заняття клінічних кафедр факультету ветеринарної медицини тваринами різних видів, що сприяє закріпленню знань студентів на практичних заняттях.

 

   Так, сьогодні в умовах клініки дрібних тварин проводив заняття старший викладач кафедри хірургії та патофізіології імені акад. І.О. Поваженка Онищенко Олександр Вячеславович, який разом із студентами 3 курсу 7 групи факультету ветеринарної медицини відпрацьовували методи фіксації продуктивних та дрібних домашніх тварин.

 

   Лікарі клініки дрібних тварин та науково-педагогічні працівники ефективно використовують сучасне обладнання для навчання студентів, зокрема первинного прийому тварин, діагностики, використання сучасних приладів візуалізації та лабораторної діагностики.

   Також на базі центру проводиться постійна робота з підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини за різними напрямками на комерційній основі.

   Постійно ведеться наукова робота магістрів та аспірантів кафедр в умовах центру.

Лікар ветеринарної медицини
ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» В’ячеслав СОЛОМОН


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook