Атестація аспірантів факультету конструювання та дизайну

30 вересня 2023 року
м. Київ НУБіП України

 

30 серпня 2023 року, відповідно до наказу НУБіП України № 697 від 19 липня 2023 року «Щодо проведення атестації аспірантів та здобувачів всіх років навчання», на факультеті конструювання та дизайну НУБіП України відбулася атестація аспірантів, які навчаються за освітньо-науковими програмами "Галузеве машинобудування", "Будівництво та цивільна інженерія", "Прикладна механіка" і "Біотехнологія та біоінженерія".

 

  Атестаційна комісія у складі: голови комісії – декана факультету конструювання та дизайну Зіновія РУЖИЛА; секратаря комісії – кандидата технічних наук, доцента Людмили ТІТОВОЇчленів комісії: заступника декана з наукової роботи механіко-технологічного факультету, доктора технічних наук, професора Юрія РОМАСЕВИЧА, доктора технічних наук, професора, гаранта ОНП "Біотехнологія та біоінженерія" Костянтина ЛОПАТЬКА, доктора технічних наук, професора, гаранта ОНП "Прикладна механіка" Сергія ПИЛИПАКИ, доктора технічних наук, професора, гаранта ОНП «Будівництво та цивільна інженерія», Ігоря ЯКОВЕНКА, доктора технічних наук, професора, гаранта ОНП «Галузеве машинобудування»,   Івана РОГОВСЬКОГО заслухала звіти здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії і оцінили їхні здобутки за звітний період.

 

  Аспіранти представили атестаційній комісії свої напрацювання за звітний період, звітували про проходження освітньої складової, повноти виконання завдань індивідуального плану підготовки аспіранта, результати наукових досліджень. Доповідали про участь у комунікативних заходах та наявність актів про впровадження результатів дисертаційної роботи.

  Всі аспіранти належно підготувалися до атестації, тому звіти про виконану роботу були змістовними, науково обґрунтованими та практично орієнтованими.

 

  У підсумку атестаційна комісія прийняла рішення атестувати аспірантів за належне виконання індивідуальних планів роботи аспіранта та побажали здобувачам освітнього ступеня доктора філософії результативної роботи над дослідженнями та успішного захисту дисертаційних робіт.

 Іван Роговський

 

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook