Студенти-агробіологи відвідали музей історії НУБіП України

19 серпня 2023 року

Важливе місце у виховному процесі студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України займає музей історії, який на яскравих речових і документальних матеріалах розкриває історію та основні етапи становлення вищого навчального закладу, відомого не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Студенти 1 курсу СТ 1 групи відвідали Музей історії НУБіП України, який є навчальним, науково-дослідним і культурно-освітнім структурним підрозділом університету. Під час екскурсії студенти почули розповідь про легенди походження слова «Голосієво» та історію заснування сільськогосподарського відділення при Київському політехнічному інституті. Довідалися про перші аудиторії, побачили тогочасні залікові книжки, студентські квитки та дипломи які отримували випускники.

В музеї студенти побачити експозиції, які засвідчують підписання перших міжнародних угод, культурно-масового життя студентів, діяльності факультетів НУБіП України, в тому числі й агробіологічного факультету.

Від екскурсії у студентів залишилися лише найкращі враження і гарний настрій. Дякуємо Тетяні Миколаївні за цікаву й змістовну екскурсію в Музеї історії НУБіП України.

 

Куратор групи

Тетяна Антал

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook