Знайомство першокурсників факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з університетом!

1 вересня 2023 року

  Студенти першого курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності 202 «Захист та карантин рослин» розпочали не тільки аудиторне навчання в нашому університеті, а й активне знайомство з самим університетом, його історією та сучасністю.

 
  Студенти із захопленням відвідали неймовірний Музей анатомії на факультеті ветеринарної медицини. Компетентний, доброзичливий, чудовий екскурсовод, доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Микола Стегней ознайомив студентів із унікальними експонатами музею, провів дуже змістовну і цікаву екскурсію.

 

 
  Студенти були у захваті, як від експонатів музею, так і від величезної роботи, що була проведена колективом кафедри, студентами різних років навчання і фундатором музею Олегом Мельником. Вразили студентів опудала різних тварин (крокодила, ведмедя, тигра, жирафа, лисиці, вовка, тюленя, птахів тощо), скелети та кістки (зокрема скелети та черепи вовка, коней, мавп, кіз, людини, 26-метровий скелет кита), а також неперевершені композиції з дерева, загальне оформлення кафедри, аудиторій і навіть коридорів. На кафедрі також зібрана унікальна бібліотека.

 
  Студенти групи зрозуміли, що цей музей не тільки анатомія, не тільки історія, а ще неперевершена база для навчання і наукових досліджень.

 
  Щиро дякуємо за те, що такий музей є у нас в університеті. Бажаємо співробітникам кафедри творчих успіхів, досягнень і подальшого розвитку.

 

 

 

 

Куратор 1 курсу 2 групи, доцент
кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин
Ольга Дмитрієва

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook