«ВЧИТИСЯ В ДІЇ» ЯК АСПЕКТ НЕФОРМАЛЬНОЇ ОСВІТИ

19 травня 2023 року

 

На кафедрі надійності техніки підведені підсумки вивчення дисциплін «Надійність технічних систем» (викладач – к.т.н., доц. А. Новицький), «Управління та логістика сервісних підприємств» (викладач – к.т.н., доц. П. Попик), «Економіка технологічних систем» (викладач – к.е.н., доц. В. Мельник), які є складовими підготовки студентів магістратури факультету конструювання та дизайну, що навчаються за спеціальністю 133-«Галузеве машинобудування», освітніми програмами «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» та«Обладнання лісового комплексу».
У форматі неформального навчання, студенти магістратури факультету конструювання та дизайну НУБіП України, що вивчають зазначені дисципліни на кафедрі надійності техніки пройшли навчання в режимі онлайн у WIX institute of Filtration Technology та отримали Сертифікати фахівця в галузі фільтрації.  Студенти є членами студентських наукових гуртків «Надійність технологічних систем», «Ремонт двигунів внутрішнього згорання», «Художня ковка», «Вимірювальна техніка», «Стандартизація в області взаємозамінності та метрології», «Технічний моніторинг та ремонт автотракторної техніки»
C:\Users\Андрій\Desktop\Сертифікати магістрів 2023\Сертифікат_Wix_Іщук О.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Сертифікати магістрів 2023\Wix Сумарков.jpg
C:\Users\Андрій\Desktop\Сертифікати магістрів 2023\Осколок Wix.jpg

 

Отримані студентами знання забезпечили їм додаткові бали за виконання лабораторних, практичних та самостійних завдань із зазначених дисциплін: Постановка проблеми з елементами наукового пошуку «Методичний підхід щодо оцінювання складових конкурентоспроможності машинобудівних підприємств на засадах інноваційно-спрямованого інвестування», «Управління конкурентною стійкістю машинобудівних підприємств за допомогою сценарних методів прогнозування», «Забезпечення надійності елементів систем (об’єктів, обладнання) технічного сервісу».

 

Валентина Мельник,
Олександр Банний, 
доценти кафедри надійності техніки



 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook