Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК увійшли в чверть-фінал турніру з комп'ютерної гри DotA

2 вересня 2023 року

  Кіберспорт є важливою складовою дозвілля студентів на сьогоднішній день, тож регулярно на університетських та факультетських рівнях влаштовують турнірні змагання. Цього разу такий турнір відбувся з комп’ютерної гри DotA. 

     DotA − командна тактична гра з елементами рольової гри, в якій кожен гравець керує певним героєм. Під час гри, залежно від успішності своїх дій, гравець отримує так званий «досвід», відкриваючи нові здібності свого героя, а також гроші, які він витрачає на купівлю різних предметів. Основне завдання для кожної з двох команд − знищити ворожий табір, захищений вежами.

     23 серпня відбувся груповий етап, який команда студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК пройшла успішно. Наступного дня турнір продовжився в одному зі столичних комп’ютерних клубів. Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, який представляли першокурсники: Максим Теплюк, Максим Ковтун і Вадим Пайцун, студент другого курсу Андрій Малиношевський, а також студент-магістр другого року навчання Анатолій Плиска.

     Учасники вдячні за організацію такого турніру на університетському рівні, адже, зазначають: «Такі змагання це чудова можливість тримати свої навички в тонусі і вміти себе об’єктивно оцінити». 

Аліна Степова, 

студентка 3 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook