Першокурсники ННІ лісового і садово-паркового господарства отримали студентські квитки та екзаменаційні книжки під спів птахів та осінній вальс дерев у мальовничому Ботанічному саду НУБіП України

2 вересня 2023 року
     Першовересневого дня у Ботанічному саду НУБіП України відбулася урочиста та радісна подія у житті студентства ННІ лісового і садово-паркового господарства. День Знань у житті кожної молодої людини завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Тож не дивно, що саме до такої знаменної та пам’ятної дати дирекція інституту вирішила провести урочисте вручення студентських квитків та екзаменаційних книжок нашим першокурсникам у гармонії з чарівною природою Голосієва.

    З вітальними словами до студентів звернулися: директор інституту Роман Василишин, заступники директора Олександр Соваков, Олександр Леснік, Олеся Піхало та директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва Олександр Бала, які зазначили, що уже 126 рік наш Університет відкрив свої двері студентству. Але вже другий рік не має традиційної посвяти, такої радісної та незабутньої події в житті першокурсника, бо безпека кожного студента – це основний пріоритет освітнього процесу в умовах широкомасштабної російської агресії.
     За можливість навчатися очно та перебувати в прекрасному Голосієво ми дякуємо нашим мужнім захисникам та захисницям, славним Збройним силам України. З-поміж них і наші викладачі, студенти, випускники. На жаль, дехто з них уже ніколи не повернеться додому з фронту.
     У ННІ лісового і садово-паркового господарства є стенд пам'яті полеглих Героїв, який нагадує нам про вартість миру та стабільності а також вчить нас цінувати мирні дні та допомагати один одному. «Ми щиро вдячні за подвиги кожному хто колись був частинкою НН ЛіСПГ. Кожен наш студент, випускник, співробітник, які поклали життя за незалежність та територіальну цілісність нашої держави, які віддали своє майбутнє заради нашого сьогодення, назавжди в нашій пам'яті!» - зазначив очільник інституту.

     У своєму виступі Роман Василишин подякував нашим мужнім викладачам, співробітникам та студентам – Андрію Білоусу, Валентину Білоусу, Михайлу Білецькому, Владиславу Старокожку, Василю Прядці, Валентину Козакевичу, Віталію Дрозді, котрі сьогодні боронять Українську державність на полі бою та ціною власного життя виборюють перемогу України. Дякуємо та молимося за кожного нашого захисника і просимо Бога щоб вони повернулися живими та здоровими до нашої лісівничої родини», зазначив директор інституту.

     Звертаючись до студентства директор інституту, зазначив, що саме зараз ми виборюємо майбутнє для нашої країни і у кожного з нас – свій фронт. Своєю наполегливою працею, своїми стараннями, прагненнями та знаннями ми визначаємо в якій Україні хочемо жити. Наш університет спроможний якісно навчити того, хто хоче навчитися. Керівництво університету, дирекція інституту та викладачі – створюють для вас найкращі умови, аби ви могли сміливо втілювати свої мрії. Однак лише ви в змозі реалізувати свої таланти якнайповніше і те, чого ви зможете досягти, залежить саме від вас. Попри всі труднощі, ставте перед собою найвищі цілі, наполегливо здобувайте знання та практичні компетентності, сповна використовуйте можливості студентського життя у нашому славному ННІ.

 

     До вітань та урочистого вручення студентських атрибутів доєдналися завідувачі кафедр технологій та дизайну виробів з деревини – Андрій Спірочкін; ботаніки, дендрології та лісової селекції – Юрій Марчук; ландшафтної архітектури та фітодизайну – Олена Колесніченко. Очільники кафедр побажали студентству підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

    Щиро вітаємо студентство, науково-педагогічних працівників і співробітників ННІ ЛіСПГ з Днем знань – святом мудрості, доброти і людяності! Нехай цей навчальний рік буде переможним для нашої країни та принесе добрий настрій у кожний освітній заклад та у кожну родину!

     Ми радіємо, коли наші вступники свідомо обирають професійну стежину, скеровують свої сили у здобуття прекрасної спеціальності та професії у ННІ лісового і садово-паркового господарства. Тож запрошуємо майбутніх вступників приєднатися до нашого телеграм-каналу «Академія лісу» (https://t.me/nni_lispg).
     Більше фото з заходу можна знайти за посиланням - Link


      Будемо раді великій спільноті вступників – майбутніх лісівників!


Дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook