Засідання спеціалізованої вченої ради Д 26.004.20: розгляд дисертації Наталії Мединської та призначення експертів

1 вересня 2023, 10:00
факультет землевпорядкування
  31-го серпня 2023 року відбулося засідання спеціалізованої вченої ради Д 26.004.20, яка призначила комісію з числа членів докторської ради для проведення експертизи докторської дисертації Наталії Мединської на тему «Формування економічного механізму природокористування в умовах децентралізації: теорія, методологія, інститути».

  Голова спеціалізованої вченої ради Тарас Євсюков розпочав засідання відповідно до порядку денного. Останній передбачав розгляд трьох основних питань. Насамперед Тарас Олексійович повідомив, що вчений секретар ради прийняв заяву від здобувача Наталії Мединської, докторську дисертацію і перевірив наявність поданих до спецради документів. Таким чином, є всі правові підстави провести попередній розгляд докторської дисертації здобувача. Для цього докторській раді необхідно призначити комісію у складі не менше трьох осіб, які є членами докторської ради.

  Надійшла пропозиція для проведення експертизи докторської дисертації, перевірки опублікування наукових праць здобувача, визначення повноти викладу у них матеріалів за темою докторської дисертації призначити комісію у складі Андрія Попова, Оксани Сакаль та Івана Ковальчука. Дана пропозиція одноголосно була схвалена.

  Потому, комісії було доручено за результатами розгляду матеріалів підготувати висновок про науковий рівень докторської дисертації, наявність наукової новизни та ін. Наступне засідання відбудеться 21 вересня 2023 року.

Іван Опенько,
вчений секретар спеціалізованої вченої ради Д 26.004.20

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook