1 Вересня - День Знань!

1 вересня 2023, 8:28

  

Дорогі колеги – освітяни, викладачі, науковці!
Любі студенти, аспіранти і вся університетська спільнота!
Щиро вітаю Вас із Днем знань!

 

     126-й раз наша alma mater в надскладний час – війни росії проти України – попри всі загрози, відкрила свої аудиторії, лабораторії для студентів і викладачів, аспірантів і докторантів. Наш обов’язок пройти цей шлях впевнено, не знижуючи якість освіти, ефективно проваджувати науковий пошук, виховувати патріота і кваліфікованого фахівця, берегти життя і здоров’я, як студентів, так і викладачів, співробітників, допомагати Збройним Силам України, наближати нашу Перемогу!

     Щиро вітаю всіх із ДНЕМ ЗНАНЬ! Усім студентам бажаємо бути мужніми патріотами своєї держави з невгамовною спрагою відкриттів, готовими змінювати все довкола на краще із невпинним устремлінням рухатися вперед. Саме така молодь потрібна Україні, потрібні її знання, вміння, наполегливість, непримиренність до несправедливості та віра у власні сили та перспективи у мирній, демократичній країні!

     Бажаю Вам, щоб кожна мить студентського життя була неповторна й радісна. Хай кожен день наближає Вас до визначеної Вами мети. Зичу кожному з Вас примноження інтелектуального і духовного потенціалу, гармонії емоцій, надзвичайних успіхів у навчанні та нових творчих звершень! Бажаю вірних друзів, взаємного кохання і здоров’я!

     Науково-педагогічному колективу бажаю мирного неба над головою, міцного здоров’я, щасливого майбуття, благополуччя та великих професійних успіхів! Нехай обраний Вами професійний шлях служить великій місії навчання і виховання!

     Щиро дякую за Вашу самовіддану працю і навчання в НУБіП України, за Вашу відданість нашим спільним ідеалам і цінностям, за постійне прагнення досконалості! 

ПЕРЕМОГИ, МИРУ І ПРОЦВІТАННЯ УКРАЇНІ!

З води і роси!

 

 

 

З повагою –


ректор,                                Станіслав Ніколаєнко


академік НАПН України та НААН України,
доктор педагогічних наук,
професор

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook