Студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології отримали студентські квитки!

2 вересня 2023 року

  1 вересня у День знань на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології пройшло урочисте вручення студентських квитків першокурсникам. Декан факультету Юлія Коломієць вручила студентські квитки першокурсникам спеціальності 202 «Захист і карантин рослин». Юлія Василівна щиро побажала студентам здійснення мрій, наполегливості, яскравих моментів студентського життя, натхнення й закликала першокурсників брати активну участь у конференціях, круглих столах, спортивних змаганнях, творчих фестивалях, конкурсах, студентських ярмарках та волонтерських ініціативах.

   

 

 

 

  

 

 

  Заступник декана з навчальної роботи і господарської діяльності Петро Дрозд та заступник декана з наукової та міжнародної діяльності Валерія Бондарь вручили студентські квитки першокурсникам спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Петро Юрійович та Валерія Іванівна побажали натхнення в здобутті знань, сміливості в досягненні поставлених цілей, великих та малих перемог.

  

 

 

  Завідувач кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Алла Клепко та заступник декана з наукової та міжнародної діяльності Валерія Бондарь вручили студентські квитки першокурсникам спеціальності 101 «Екологія». Алла Володимирівна та Валерія Іванівни привітали студентів й побажали успішного навчання та активного, плідного, яскравого студентського життя.

 

 

 

 

Вітаємо студентів у родині факультету захисту рослин, біотехнологій та екології!

Наталія Батрак

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook