"Вечір патріотичного виховання" для студентів 2 курсу 4 групи (скороченого терміну навчання)

1 вересня 2023, 10:00
   У 4 гуртожитку відбувся захід, присвячений патріотичному вихованню, який став значущою подією для нашої студентської спільноти. Під заголовком «Вечір патріотичного виховання» об’єднані за краще майбутнє учасники отримали можливість поглибити своє розуміння національної ідентичності та відчуття приналежності до рідної держави.

  Наставником цієї ідеї був Бутенко Євген Володимирович, куратор 2 курсу 4 СТ факультету землевпорядкування. Програма заходу була насиченою й різноманітною. Ми провели відкрите обговорення на тему «Сучасна молодь та національна свідомість», де висловили свої думки та досвід взаємодії з національною спадщиною. Також, подивилися фільм «Юрик» були присутні студенти різних курсів (1,2) обох факультетів, а саме факультет землевпорядкування та юридичний.

  В цілому, вечір патріотичного виховання в гуртожитку виявився не лише нагадуванням про наше національне минуле, а й сприянням формуванню майбутніх лідерів та відданої громадянської позиції. Разом ми прагнемо підтримувати дух національної гідності, виростити патріотів, які внесуть свій вагомий внесок у розвиток нашої країни.
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook