День Знань для першокурсників освітньої програми «Міжнародна економіка»: початок нового етапу життя!

2 вересня 2023, 11:49
    1 вересня 2023 року студенти першого курсу освітньої програми «Міжнародна економіка» отримали свої студентські квитки та залікові книжки, які вручали їм декан економічного факультету Діброва А.Д. та заступник декана Нагорний В.В.
    Дорогі першокурсники освітньої програми "Міжнародна економіка", кафедра глобальної економіки вітає Вас із Днем знань! Сьогодні, коли ви переступаєте поріг нашого освітнього закладу, ви вступаєте на шлях, який обернеться найцікавішою подорожжю вашого життя. Вітаємо вас з цим найважливішим та найпо-справжньому захопливим кроком у світ знань! 

 

 
 
  
 
   Освітня програма "Міжнародна економіка" - це не тільки набір предметів і лекцій. Це відкриття для вас нових світів, розширення горизонтів мислення та можливість зробити вагомий внесок у глобальний економічний ландшафт. Ми віримо, що ви обрали цей шлях не випадково, і ваша цікавість і рішучість стануть відмінною основою для досягнень.
Зичимо вам успішних студентських років, яскравих досягнень та незабутніх моментів в університеті! Нехай ця освітня програма стане важливим кроком на вашому шляху до успіху та досягнень у світі міжнародної економіки.   

  


Анастасія ЯЦУН,
завідувач ННЛ "AGMEMOD"
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook