Магістри 1 року навчання ОП "Адміністративний менеджмент" розпочали навчання в стінах НУБіП України

4 вересня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД

 4 вересня 2023 року стартував перший навчальний семестр для магістрів нового набору. Для студентів освітньої програми "Адміністративний менеджмент" навчальнй шлях розпочався з управлінських дисциплін "Бізнес-менеджмент" (викладач - Коваленко Н.О.) та "Особиста результативність та комунікативна ефективність" (викладач - Ралко О.С.). Протягом начання студенти отримають знання, що дозволять сформувати здатність розв’язувати завдання та проблемні питання менеджменту загалом та управління у сфері агровиробництва зокрема. Викладачі кафедри застосовують при викладанні студентоцентроване навчання, де стиль викладання зорієнтовано на проблемно-орієнтоване навчання. Використовується комбінований підхід до навчання: поєднання традиційних та нетрадиційних методів навчання із використанням тематичних, проблемних, оглядових лекцій, в тому числі за участі фахівців-практиків.

Мета програми «Адміністративний менеджмент» – підготовка нового покоління керівників, здатних комплексно розв’язувати складні економічні задачі, розробляти успішні стратегії розвитку бізнесу, формувати команду професіоналів та ефективно використовувати найсучасніші бізнес-технології. Відмітними особливостями магістерської програми «Адміністративний менеджмент» є його зорієнтованість на реалії українського агробізнесу, комбінування теоретичної підготовки і розвитку практичних навичок у студентів; проведення фахових блок-семінарів для студентів; сприяння у працевлаштуванні та успішному розвитку кар’єри випускників.

У 2022 р. програма пройшла акредитацію європейському акредитаційному агентстві Accreditation, Certification and Quality Assurance Institute – ACQUIN. Метою міжнародної акредитації є підтвердження повної відповідності змісту та якості навчального процесу в НУБіП європейським освітнім стандартам.

Бажаємо нашим студентам цікавого навчання, а викладачам - допитливих слухачів!

Коваленко Н.О., Ралко О.С. - доценти кафедри
адміністративного менеджменту та ЗЕД

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook