Сучасний Світ Спорту: Історії студентів-спортсменів першокурсників факультету ветеринарної медицини

4 вересня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Університети завжди були важливими центрами для розвитку молодого покоління, надаючи їм можливість не лише отримати вищу освіту, а й розвивати свої таланти та навички у різних сферах. До числа таких студентів-спортсменів належать і студентки першокурсниці третьої групи, які не лише здобувають знання на лекціях, але й вражають спортивними досягненнями.

   Однією з яскравих особистостей цієї групи є Шамборська Варвара. Вона вже на першому розряді кінного спорту та має вражаючий шлях до успіху.
   У 2019 році Варвара взяла участь у чемпіонаті України серед юних спортсменів у конкурі, де вразила журі та глядачів своєю майстерністю. Її граціозність на коні завжди зачаровує, а методичний підхід до тренувань та високий рівень відданості спорту дозволили їй стати прикладом для інших студентів-спортсменів. Напружене очне навчальне навантаження на факультеті ветеринарної медицини та щільний тренувальний розклад не завадили Варварі знаходити час для академічних годин та підтримувати свій рівень у конкурі. Вона переконує, що здобуття освіти не менш важливе, ніж тренування, і намагається балансувати між обома аспектами свого життя.

   Ще однією видатною постаттю у групі є Катерина Лаврова. Вона брала участь у етапі Кубку України з кінного спорту, демонструючи вражаючий потенціал та бажання досягти вершини. Її завзятість та впертість під час змагань роблять її справжньою зіркою серед молодих спортсменів. Катерина також демонструє високий рівень організаційних навичок, керуючи своїм часом між навчанням, тренуваннями та змаганнями. Вона надихає інших студентів на досягнення своїх цілей, навіть у найскладніших умовах. Студенти третьої групи, такі як Шамборська Варвара і Катерина Лаврова, доводять, що можна поєднувати успішне навчання та спорт. Їх здобутки свідчать про те, що визнання та успіх досяжні завдяки наполегливості, відданості та глибокому бажанню здійснити свої мрії. Незалежно від галузі, в якій вони просуваються, ці студентки спортсменки є прикладом вмотивованості та відданості, які можуть надихнути нас усіх до досягнення власних цілей.

Студентка 3 групи 1 курсу Вікторія Вдовиченко
Наставник 3 групи Олександр Мартинюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook