Студентські будні: роздуми після відвідин гуртожитку

4 вересня 2023 року

Добіг третій тиждень очного навчання на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України і студенти перейшли у дистанційний формат роботи. Тепер значну частину їхнього часу вони будуть проводити у гуртожитку. Тож куратор другої групи другого курсу юридичного факультету навідалася до студентів групи, що мешкають у гуртожитку з візитом аби дізнатися, в яких умовах вони живуть та як готуються до занять.

Студентське життя вирує. Ошатні кімнати, доброзичлива атмосфера, осяйні посмішки хлопців і дівчат, ось яку картину побачила куратор. Незважаючи на ніч проведену в укритті під час  повітряної тривоги  студентів не полишає гарний настрій і доброзичлива і затишна атмосфера. А у вільну хвилинку дівчата навіть готові побути нянечками для найменших мешканців.

 

І як без дружніх вечірніх посиденьок. В улюблених місцях студентів на підвіконнях та лавочках під гуртожитком завжди людно і постійно лунає гамір та веселий сміх, а зі студентської кухні смачно пахне щойно звареним борщем та смаженою картоплею.

 

 Хлопці і дівчата мають усі  можливості для розвитку та самореалізації. За сприяння керівництва університету для студентів створено умови для самостійного вдосконалення знань у вільний від навчання час, розвитку їх захоплень. Усі бажаючі можуть зайнятися громадською діяльністю, спробувати себе у студентському самоврядуванні, різноманітних гуртках, секціях, клубах та центрах за інтересами. Одним словом, студентське дозвілля в гуртожитку досить різноманітне. Беззаперечно, студентські роки стануть одним із кращих періодів життя та залишать по собі приємні спогади.

 

   Аліна Бодра, староста 2 групи 2 курсу юридичного факультету,

Людмила Протосавіцька, доцентка кафедри теорії та історії

держави і права, наставниця групи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook