«Людина в світ зерно нести повинна»: першокурсники спеціальності «Соціальна робота» відзначили День знань

1 вересня 2023, 13:26

Першого вересня в університеті біорерурсів та природокористування України відзначили День знань і початок нового навчального року. Потужно розпочали урочистий захід гуманітарно-педагогічний факультет, у тому числі викладачі та студенти кафедри соціальної роботи та реабілітації.

Привітати студентів першого курсу завітав заступник декана Буцик Ігор Михайлович, який побажав максимально ефективно використати час в університеті, пам’ятаючи, яку високу ціну зараз платять наші воїни на фронті та за давньою традицією вручив студентські квитки разом з кураторами Федченко Каріною Олегівною та Прохорчуком Олександром Михайловичем.
 
Завідувач кафедри Сопівник Ірина Віталіївна звернулася до студентів: “Прекрасна мить, прекрасний час – студентське життя, не дивлячись на всі виклики війни. Але ми маємо пам’ятати свою основну ціль – насамперед отримати знання і реалізувати їх на практичній ниві”.
  
У колективу кафедри соціальної роботи та реабілітації є свої традиції відзначення Дня знань, окрім вручення студентських квитків і залікових книжок, вітань і напутніх слів, до першокурсників приходять випускники і передають «Капсулу часу». Кожен першокурсник на підписаному аркуші пише свої очікування від навчання та побажання собі на майбутні 4 роки та передають у капсулі на зберігання до вручення диплома бакалавра. Також гарною традицією є зачитування «Клятви студента  спеціальності «Соціальна робота».  
 
 
Свято Знань вдалося. Першокурсники щасливі, натхненні і вмотивовані продовжують навчання в очному форматі. Нехай навчання приносить радість, користь і щасливі моменти студентського життя!
 
Старший викладач кафедри соціальної роботи
та реабілітації Федченко К.О.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook