Захоплюючий квест першокурсника Гуманітарно-педагогічного факультета

1 вересня 2023 року

 1 вересня 2023 року Сенат студентської організації Гуманітарно-педагогічного факультету підготували квест для першокурсників.

Цей захід був спрямований як на знайомство студентів з усіма секторами нашого сенату, як на ознайомлення з територією ботанічного саду НУБіП України, так і на згуртування груп. На початку квесту першокурсники встигли ближче пізнати своїх наставників. Отримавши маршрутні листи, хлопці та дівчата з натхненням вирушили підкорювати завдання квесту по зазначених місцях. На кожному етапі першокурсники виконували завдання, які підготували для них голови відділів Сенату студентської організації і дізнавалися щось нове про сектори та чим живе заклад, робили класні фотографії після виконання кожного завдання.

 

 

На останній станції заходу, студентів першукурсників привітала декан Гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька та заступник декана Наталія Шевченко.

 

Дякуємо учасникам гри за плідну роботу, активну участь у студентському житті факультету. Згодом на вас чекають ще багато цікавих івентів, які не варто пропускати.

До нових зустрічей!

Горенко Оксана,
студентка 3 курсу спеціальності «Журналістика»

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook