Відкрита лекція доцента Сергія Павлюка

30 серпня 2023 року
Згідно плану-графіка проведення відкритих лекцій викладачами кафедри екології агросфери та екологічного контролю в першому семестрі 2023-2024 н.р. 30 серпня 2023 року доцент кафедри, канд. с-г. наук Сергій Павлюк провів відкриту лекцію з курсу «Екологічна безпека» на тему: «Екологічна безпека територій в умовах надзвичайних ситуацій» для студентів ІІ курсу факультету захисту рослин, біотехнології та екології, спеціальності 101 «Екологія».
На лекції були присутні: завідувач кафедри, доцент Олена Наумовська, заступник декана факультету Валерія Бондарь, доценти кафедри екології агросфери та екологічного контролю Віта Строкаль і Марина Ладика.
Зміст, чіткість структури лекції, застосування прийомів підтримки уваги – все це активізувало мислення і працездатність, сприяло встановленню педагогічного контакту, викликало у студентів емоційний відгук, формувало інтерес до предмету.
У підсумку студентами та присутніми колегами позитивно оцінено зміст відкритого лекційного заняття, відзначено високий науково-методичний рівень володіння матеріалом.
Анна Сербенюк, секретар кафедри

екології агросфери та екологічного контролю 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook