Відкрита лекція з дисципліни «Митне регулювання зовнішньоекономічних операцій»

31 серпня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

31 серпня 2023 року доцентом кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД - Голомшою Наталією Євгеніївною було проведено відкриту лекцію для студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент» з дисципліни «Митне регулювання зовнішньоекономічних операцій» на тему «Митна вартість як основа митно-тарифного регулювання».


Під час лекції студенти ознайомилися з сутністю та еволюцією поняття «митна вартість», порядком декларування митної вартості, методами визначення митної вартості товарів, що імпортуються в Україну та експортуються з України.

На лекції були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД та факультету аграрного менеджменту, які відзначили різноманітність методів та прийомів подання лекційного матеріалу.
Заняття було проведене на високому науково-методичному рівні й одержало схвальні відгуки, зокрема відзначено професіоналізм лектора, вміння зосередити увагу студентів на основних положеннях лекційного матеріалу, створити творчу та робочу атмосферу.

Іван Міщенко, доцент кафедри
адміністративного менеджменту та ЗЕД

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook