На факультеті харчових технологій відбулася організаційна зустріч зі студентами першого курсу освітнього рівня «Магістр»

4 вересня 2023 року

     4 вересня 2023 року в рамках заходу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась перша організаційна зустріч магістрів 2023 року набору із керівництвом, завідувачами, гарантами і кураторами груп. 

     З вітальним та мотивуючим словом до здобувачів освіти звернулась декан факультету Лариса Баль-Прилипко, яка привітала студентів зі вступом до закладу вищої освіти, ознайомила з історією, місією та візією, основними напрямами діяльності університету і факультету, системою роботи колективу та професорсько-викладацьким складом.
     Також декан факультету Лариса Баль-Прилипко познайомила добувачів один з одним, пояснила організаційні особливості навчання в університеті, зокрема, як користуватись електронним розкладом, форматом навчання, розміщенням навчальних планів і робочих програм дисциплін для ознайомлення. 
      Декан запевнила кожного з присутніх, що робота буде плідною, адже попереду на здобувачів вищої освіти чекають різноманітні тренінги, вікторини, круглі столи, проведення бесід, тестування, наукова робота, які стануть їм в нагоді в подальшій професійній діяльності.
     Вітаємо студентів магістрів з початком навчання і бажаємо, щоб час, проведений ними в Національному університеті біоресурсів і природокористування України був плідним, цікавим, захоплюючим і результативним, який допоможе їм досягти кар’єрних вершин в професії!
 
Будуйте своє майбутнє і майбутнє України разом з нами!
 
 Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook