Ректорат: старт освітнього процесу для магістрів, системна виховна робота та підготовка до опалювального сезону

4 вересня 2023 року
  4 вересня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Сьогодні на дистанційну форму навчання перейшли студенти 2 курсу бакалаврати, на очне навчання прибули магістри першого року, що потребує певних організаційних дій з боку ректорату, дирекцій та деканатів, студмістечка.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на зустрічі з аспірантами, яка відбудеться завтра, 5 вересня, о 1300. Триває Школа першокурсників для студентів нового набору, зокрема спортивні змагання. Планується нарада із наставниками академічних груп.

 

  Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про засідання вченої ради, на якому будуть підбиті підсумки вступної кампанії.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про участь вчених університету у наданні пропозицій до проєкту Закону України «Про систему пріоритетних напрямів наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності», стан формування поточних випусків наукових журналів та використання коштів на наукові дослідження. В навчально-дослідних господарствах проводиться дискування під посів озимих культур.

 

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський акцентував увагу, що відсьогодні по 6 вересня триває додатковий набір в бакалаврат на контракт. Відбулося зарахування магістрів.

 

  Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко проінформував про організацію допомоги співробітникам, які цього потребують. Окрім того планується організувати овочевий ярмарок, аби члени колективу мали змогу зробити закупи за цінами, нижче ринкових.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про перебіг конкурсу на заміщення вакансії директора Рівненського фахового коледжу.

 

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький зупинився на проведенні квесту для першокурсників, реєстрацію кандидатів на посаду керівників студентських рад гуртожитків. На тижні відбудеться зустріч Сенату з активом першого курсу з метою знайомства їх зі студентським самоврядуванням університету та залучення їх до цієї діяльності.
  Начальник військово-мобілізаційного підрозділу та співпраці зі Збройними Силами України Геннадій Ржевський доповів про перебіг постановки на військовий облік студентів бакалаврату та магістратури.

 

  Начальник відділу співпраці з відокремленими підрозділами та дистанційного навчання Олександр Санченко проінформував про освітній процес в інститутах та коледжах університету, запланований на 6 вересня семінар Державної служби якості вищої освіти. Також підготовлені пропозиції щодо змін законодавства у частині ліквідації статусу відокремлених підрозділів коледжів.
  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про завершальні роботи з ремонту частини даху навчального корпусу №12, облаштування лабораторного приміщення в лабораторії бджолярства, тривають ремонтні роботи в гуртожитках 1, 2, 3, 6. Проводиться ревізія пунктів обігріву, технічне обслуговування генераторів, відпрацьовується питання аварійного водопостачання.

 

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик зазначив, що в університеті проведена ротація студентів, до очного навчання приступили магістри першого набору. Відправлені звіти із самоаналізу для акредитації освітніх програм. Унормовується питання приєднання студентів до навчального порталу elearn.

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ярославу Рудику – спланувати та організувати зустріч з магістрами, які не навчались раніше в НУБіП, врахувати педагогічне навантаження на підготовку аспірантів, внести пропозиції з ротації студентів аби максимальна кількість навчалася очно, забезпечити проведення семінару Державної служби якості вищої освіти, організувати проведення Школи педагогічної майстерностіСергію Кваші – відновити системну виховну роботу в гуртожитках, забезпечити організацію зустрічі ректора з аспірантами. Вадиму Кондратюку – спланувати нараду за підсумками економічної діяльності навчально-дослідних господарств протягом 8 місяців 2023 року, внести пропозиції щодо керівництва господарства «Ворзель». Валерію Іщенку – завершити аварійні ремонтні роботи на даху навчального корпусу 12, спланувати нараду з енергозбереження. Начальнику планово-фінансового відділу Тетяні Костюк – контролювати стан сплати за навчання та проживання в гуртожитках.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.


Пресслужба
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook