Квест Першокурсника агробіологічного факультету

5 вересня 2023 року

Основна мета квесту - згуртування та єднання  першокурсників, а, також, знайомство із своєю Alma Mater, яке нікого не залишає байдужим, адже від цікавості пізнання нового та незвіданого перехоплює дух.

 

Загалом квест включав 9 локацій, де на студентів очікували їхні куратори. Завдання в кожному вказаному місці на карті, які надавались всім командам, охоплювали вивчення території студмістечка та знання базових навичок юного агронома.

Самі випробування проявляли любих першокурників на кмітливість та фізичну активність. Команди гідно приставили свої групи та чудово впорались із завданнями.

 

Гімн агронома проспіваний із вуст першокурсників колоритно розбавив сірі будні Голосієво, також ми приємно враженні знаннями латині любих учасників тому, що співставляння одразу декілька назв культур близько 15 секунд означає лише одне - розуміння того, що Ви саме там, де треба!

 

Остання локація квесту за відгуками участиків сподобалась найбільше, оскільки, як і організатори, так і першокурсники отримали можливість більше познайомитись один з одним у неформальній атмосфері.

 

Також хочемо виділити команди груп, які зайняли призові місця, адже вони проявили себе найактивнішими, найшвидшими та найкращими з кращих.Перше почесне місце зайняла команда групи №10 «Перці»!

Заслужені друге та третє місця вибороли команди груп №6 «Насіненки» та №1 «Валюха».

 

Дякуємо Всім за участь, завдяки Вам, першокурникам, разом ми зробили драйвовий та заряджений позитивом івент!

Ви запалили вогник у серці кожного, який не згорить ще довго

 

Окрема подяка нашим організаторам за створення по-справжньому теплого та атмосферного свята для Першокурсників!

  

 

Загаєвська Олена ,

голова медіа-інформаційного відділу


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook