Профорієнтаційна робота на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології успішно розпочала свою діяльність!

2 вересня 2023, 12:00

  Відомо, що одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, — одна з умов відчуття життєвої повноцінності.

 
  4 вересня 2023 року кафедра ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин розпочала інформаційнj-рекламну та профорієнтаційну діяльність. Наш університет та структурні підрозділи НУБіП України відвідали потенційні абітурієнти спеціалізованої школи № 89 міста Києва. Основна мета зустрічі спрямована на активізацію інтересу учнів до самостійного вибору майбутньої професії на основі індивідуальних властивостей, схильностей, здібностей та вимог до сучасного ринку праці та оволодіння ними інструментам.

 

  При цьому, для старшокласників було організовано екскурсію на факультететі захисту рослин, біотехнологій та екології. Відвідувачі побачили потужну матеріально-технічну базу, поспілкувалися з представниками професорсько-викладацького складу, відвідали ботанічний сад та бібліотеки. Факультет привітно та радісно зустрічав потенційних вступників.

 

  Науково-педагогічні працівники кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин Ярослав Лікар, Лариса Пасічник, Ольга Статкевич на чолі з деканам Юлією Коломієць розповіли про можливості навачання на факультеті. Майбутні абітурієнти мали змогу побувати в сучасних аудиторіях, спробувати себе в ролі захисників рослин та отримати відповіді на питання, які в них виникли під час цікавої співбесіди.

  Зрештою, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології запросила школярів до НУБіП України наголосивши, що спеціальності 202 «Захист і карантин рослин», 162 «Біотехнологія та біоінженерія», 101 «Екологія»  це сучасно, цікаво та престижно!

Наталія Батрак

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook