Набуття практичного досвіду у стінах університету бакалаврами спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

6 вересня 2023 року

     Студенти 2 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ННІ неперервної освіти і туризму опановують практичну складову дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства».

  Під керівництвом доцента кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, к.т.н. Ткаченко Л.В. відпрацьовували тему «Технологія страв з овочів» першого змістовного модулю. Під час лабораторних занять студенти дізналися особливості приготування таких страв: «Деруни», «Картопляні зрази з грибами», «Шніцель з капусти», «Вінегрет» і «Соус грибний». Студенти творчо підійшли до роботи, удосконаливши класичну рецептуру дерунів, зробили три види: «Деруни з додаванням кабачку», «Деруни з морквою», «Деруни з грибами». Після креативної презентації кожної страви було проведено дегустацію, яка переконливо показала, що страви вийшли не тільки привабливими, а й смачними.

 

  Відрадно відмітити, що на лабораторних заняттях студенти отримали практичні навички щодо визначення кількості технологічних втрат, кількості порцій з вихідної сировини, дізналися багато професійних секретів під час приготування овочів і грибів, продемонстрували здібності щодо базових навичок кулінарів та одержали неоціненний досвід!

 

Світлана ОЛЮНІНА,
завідувачка навчально-науково-виробничої лабораторії
«Технології продукції ресторанного господарства»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook