Делегація університету бере участь в University Staff Week

6 вересня 2023 року

4 вересня у Вроцлавському університеті наук про навколишнє середовище та життя розпочалася тижнева міжнародна програма University Staff Week, що реалізується в рамках проєкту INTERACT, який фінансується Польським національним агентством академічних обмінів для залучення університетів України до активностей, що запроваджуються Альянсом університетів EU GREEN.
Метою заходу є налагодження зв'язків та співпраці між українськими університетами й членами альянсу EU GREEN та консультування щодо майбутніх проєктів і створення нових наукових альянсів. 

Довгостроковим ефектом передбачається розбудова потенціалу українських університетів на міжнародній арені через їх залучення до заходів, організованих у рамках проєкту EU GREEN.
НУБіП України представляє делегація у складі: проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко, доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Марія Галабурда.

Цього разу разом із представниками Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП) у заході беруть участь:

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького).
Державний університет "Житомирська політехніка" (ЖДТУ).
Дніпровський державний аграрно-економічний університет.
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (НТУ "ХПІ").
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" (КПІ).
Ужгородський національний університет (УжНУ).
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (ЧНУ).
Одеський національний економічний університет (ОНЕУ).
Київський національний університет імені Тараса Шевченка (КНУ).

Європейські університети партнери консорціуму EU GREEN: Вроцлавський університет наук про навколишнє середовище та життя (Польща), Університет Гевле (Швеція), Пармський університет (Італія), Університет Д'Анже (Франція), Університет Евора (Португалія), Магдебурзький університет ім. Отто фон Геріке (Німеччина), Університет Дін Орадя (Румунія), Атлантичний технологічний університет (Ірландія), Університет Естремадури (Іспанія).
Програмою заходу передбачено визначення можливостей за програмами ЄС “Horizon Europe” та Erasmus+, порядку написання академічних заявок, особливості взаємодії під час організації консорціумі тощо.

Залучення українських університетів-партнерів до участі у заходах консорціуму EU GREEN потенційно сприятиме створенню міжнародної мережі університетів, яка стане основою для довгострокової, тісної співпраці між консорціумом EU Green та університетами України для зміцнення існуючих зв'язків та розширення міжінституційної співпраці.

 

ННЦ міжнародної діяльності
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook