Тренінгове заняття в межах авторської дисципліни «Соціальне лідерство та командоутворення» (ВІДЕО)

13 жовтня 2023, 9:30

Секрет лідерства простий: робіть те, у що вірите і люди підуть за вами.
Сет Годін

 

Лідерство: що це таке і кого називають лідером? Як утворити справжню команду? Як стати лідером своєї команди?

Усе це актуальні питання для сучасної особистості, яка цікавиться розвитком універсальних навичок soft-skills, комунікативними здібностями та стилями управління та організації команди, відповіді на які можна отримати на заняттях авторського курсу завідувача кафедри педагогіки Руслана Сопівника – «Соціальне лідерство та командоутворення».

Для студентів гуманітарно-педагогічного факультету, асистентом кафедри педагогіки Аліною Рахманіною, було проведено практичний тренінг «Соціальне лідерство та командоутворення», під час якого, студенти мали змогу відчути себе частиною міцної команди, а також кожен спробував себе у ролі лідера. 

Студенти оволоділи навичками знайомства та вмінням справляти перше враження, під час вправи-тренінгу «Перші зустрічі», а також освоїли базу тайм-менеджменту для правильного планування важливих зустрічей та грамотного розподілу власного часу при командній роботі.

 

Тренінгова вправа «Довіра всліпу», дала змогу встановити в колективі студентів атмосферу довіри один до одного та впевненості у доброзичливості колективу, адже довіра є важливим аспектом спілкування будь якої групи людей та є запорукою створення успішного колективу.

Під час диспуту «Власна думка», кожен зі студентів мав змогу висловити власну думку, щодо понять «лідер» та «команда», у процесі активного обговорення усі дійшли спільного визначення – лідер – людина, яка грає в групі ключову роль, є для її членів авторитетом і вектором руху. Тренінг «Соціальне лідерство та командоутворення» – надихає, та надає можливість відчути себе частинкою цілісного колектива, а також розкрити в собі потенціал лідера, та розвинути сучасні навички спілкування soft-skills.

 

Аліна Рахманіна
асистент кафедри педагогіки

Олександр Кучай
професор кафедри педагогіки

 




Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook