Зустріч із начальником відділу правового забезпечення Вищого антикорупційного суду

7 вересня 2023, 14:56

 

       6 вересня 2023 р. на юридичному факультеті відбулася зустріч з начальником відділу правового забезпечення Вищого антикорупційного суду, к.ю.н. Артемом Брінцовим, організована професором кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука Оленою Гафуровою. Студенти отримали можливість прослухати лекцію на тему: «Рейдерство та корупція як перепони на шляху сталого розвитку сільських територій в Україні».

У цікавій та зрозумілій формі, з використанням практичних прикладів (кейсів правоохоронних органів), пан Артем розповів про різні види аграрного рейдерства, а також напрями корупції в аграрному секторі економіки. Доповідач пояснив, яким чином можна запобігти цим негативним явищам. 

Крім того, пан Артем поділився своїм досвідом роботи у Вищому антикорупційному суді. Детально зупинився на характеристиці особливостей функціонування цього вищого спеціалізованого суду.

В процесі зустрічі виникла жвава дискусія, студенти активно задавали питання та отримували високо професійні відповіді на них.

Адміністрація юридичного факультету щиро вдячна Артему Брінцову за те, що він знайшов час і можливість зустрітися із студентами і поділитися актуальною та цікавою інформацією.  

 Олена Гафурова,

професор кафедри аграрного, земельного

та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook