ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИХОВНА ГОДИНА ЗІ СТУДЕНТАМИ 8 ГРУПИ 4 КУРСУ

8 вересня 2023, 9:10
ФВМ НУБіП України

   На поточному тижні наставник 8 групи 4 курсу факультету ветеринарної медицини доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Валерій Цвіліховський провів організаційно-виховну годину зі студентами. На зустрічі були обговорені питання: відвідування занять в очному форматі, робота в системі Elearn, попередні заборгованості та інше.

   Студенти висловили свої думки щодо очного навчання. Більшість задоволені організацією освітнього процесу, так як є можливість показувати своє вміння наочно виконувати практичні завдання та підвищувати свої професійні навички. Був узгоджений план на перший семестр щодо участі в культурно-масових і наукових заходах. Питання заборгованості навчання було знято. Студенти наголосили, що все закрили.
   Обговорили питання щодо здорового способу життя, дотриманні правил безпеки, правила поводження на території університету та гуртожитку, виконання вимог за повітряних тривог.
   Наставник групи закцентував головну увагу на навчанні, зокрема відвідуванні занять, відповів на поставлені запитання та побажав усім успіхів!

Наставник групи
Валерій Цвіліховський

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook