Світлана Величко: “Обрала єдиний університет в Україні - НУБіП України, який має акредитацію і можливість готувати фахівців високого рівня в сфері нутриціології”

7 вересня 2023 року

 Добрий день. Розкажіть про себе. 

- Добрий день. Мене звати Світлана Величко. В 1996 році закінчила Одеський державний університет ім. Мечникова по спеціалізації "Соціологія. Викладач соціально-політичних дисциплін"

Коли писала дипломну роботу "Психологічні аспекти дивіантної поведінки підлітків" зрозуміла, що хочу дослідити цю тему більше та глибше, тому паралельно пішла вивчати ще психотерапію.

Та, на жаль, всі знання на той час були не затребовані і єдине, що запропонували спочатку вихователь в Тульчинському технікумі ветмедицини, а потім посаду вчителя "Основ безпеки життєдіяльності" в  школі, де я успішно пропрацювала до декретної відпустки.

 - Звідки дізнались про НУБіП України?

- В публікації Наталії Власнюк я прочитала, що свого часу вона закінчила магістратуру за освтньою програмою “Нутриціологія” в НУБіП України.

На сайті цього університету знайшла всю інформацію і після дзвінка в приймальну комісію моїй радості не було меж - вже себе бачила знову студенткою.

   - Що Вас привело здобути вищу освіту за освітньою програмою "Нутриціологія"?

- Через серйозну хворобу кишківника свого синочка та неврологічні порушення донечки активно почала шукати альтернативні методи лікування і оздоровлення.

І коли є запитання, завжди знаходяться відповіді.

Саме в такий важкий час для мене, бо я вже була на межі розпачу та болю, я познайомилась із лікарем невропатологом,  яка допомагала крок за кроком долати недуги моїх діточок з допомогою інтегральної медицини. І як тільки я побачила перші результати покращення стану своїх дітей я настільки повірила в дію фітопрепаратів та інтегральну медицину, що знов іду навчатись.

В 2015 р стала сертифікованим членом Асоціації фітотерапевтичних методів оздоровлення.

2020 рік став справжнім проривом в навчанні та освоєнні нових спеціалізацій.

Отримала сертифікат Нутриціолог - консультант 24.03.20.

Далі пройшла курси і отримала сертифікати:

  • "Консультант з раціонального харчування та корекції ваги.Основи практичної дієтології та нутриціології."
  • "Дієтолог - консультант. Практична дієтологія і нутриціологія, професійний рівень. Психологія ведення дієтологічного клієнта."
  • "Лікувально - оздоровче харчування при різних захворюваннях."
  • "Особливості харчування дітей від одного року до підліткового періоду".
  • Стала членом Асоціації превентивної та антиейджинг медицини.

2020 рік ще дав чітке усвідомлення і бажання щедро ділитись досвідом та знаннями. В липні було засновано школу Anti-age "Velana". Разом із моєю командою професіоналів дуже активно розпочали діяльність, провели та планували нові масштабні проекти, але 24 лютого 2022 року внесло свої корективи...

В сучасних реаліях школа була поставлена на паузу, та все частіше повертаюсь до думки її відродження.

Чим частіше я думала про відновлення тим більше впевнювалась в необхідності отримання саме диплому та відповідних знань в сфері нутриціології, і чим більше я дізнавалась про Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України, тим більше зростала впевненість у правильному виборі.

Це єдиний університет в Україні, який має акредитацію і можливість готувати фахівців високого рівня в сфері нутриціології.

Навчання проводитимуться глибоко по медичній та технологічній частинах.

Знаю, що мої очікування точно будуть перевершені, адже заняття будуть проводити найфаховіші спеціалісти України.

Розмову вів
Ігор Устименко
доцент кафедри технології м’ясних,

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook