Першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК активні учасники шахового фестивалю

8 вересня 2023 року

 

 «Шахи – це гра розуму»

Гаррі Каспаров

     У рамках щорічної «Школи першокурсника» було проведено командний турнір із бліц-шахів серед студентів першого курсу університету («Турнір А»), командний турнір з шахів Фролова серед студентів першого курсу університету («Турнір Б»). Фестиваль відбувся 6 та 7 вересня у Ботанічному саду НУБіП України. Участь у фестивалі взяли учасники 12 факультетів Національного університету біоресурсів та природокористування України. Відкриття фестивалю розпочалося з вітального слова директора навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Сергія Михнюка, президента спортивного клубу "Шаховий король НУБіП України" Тараса Лендєла, провідного фахівця відділу виховної роботи та студентських справ Івана Захарчука.     

  Впродовж двох днів понад 60 учасників виборюватимуть між собою першість на шахівницях. Фестиваль пройшов у дружній та теплій атмосфері. Призери змагань нагороджені кубками та грамотами.

    Впродовж всього тижня першокурсники натхненно тренувалися перед фестивалем в гуртожитку №9 з найдосвідченішим тренером Олександром Савченком, який є шаховим корольом університету і неодноразово це підтверджував. 

    Команду факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на фестивалі представляли студенти першого курсу, а саме Валерій КорнухНаталія ЛичманюкЄвгеній РіжкоАнастасія КромІлля ІллюшаРуслана МіщенкоДенис Геновський. Гра була цікавою та інтригуючою, адже всі суперники були гідними конкурентами. В запеклій боротьбі за призові місця наші студенти здобули друге місце Шахового фестивалю з нагоди Дня Незалежності України. Вітаємо команду факультету та тренера з перемогою, ви найкращі.

    Учасники висловлювали вдячність організаторам події – Шахового фестивалю з нагоди Дня Незалежності України – за можливість змагатися у комфортному екологічно-чистому просторі та ділилися своїми враженнями.

   Сподіваємося, що подібні фестивалі будуть проводитися часто і стануть традиційними. Бажаємо непереможного спортивного духу, нових досягнень і перемог!

Вітаємо переможців!

 

Тетяна РозбицькаPhD

заступниця декана з виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook