Відвідування гуртожитку №6 наставником 12 групи 3 курсу

8 вересня 2023 року

07.09.23 року наставник 12 групи 3 курсу, доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Кос’янчук Ніна Іванівна відвідала гуртожиток №6, ознайомилась з умовами проживання студентів факультету ветеринарної медицини.

Кос’янчук Н.І. зустрілася зі студентами, провела співбесіду щодо правил проживання в гуртожитку і дотримання правил поведінки під час повітряної тривоги, зокрема, щодо перебування в укриттях. Зустрічі зі студентами під час відвідування кімнат студентів у гуртожитку НУБіП України пройшла в теплій і дружній атмосфері.  Слід відзначити хороший загальний стан гуртожитку та кімнат, де мешкають студенти. В гуртожитку є належні умови як для проживання, так і для підготовки до занять. На даний час у гуртожитку проживає 2 студентки 12 групи 3 курсу.

   

Приємно бачити, як самостійне життя на очах змінює вчорашніх школярів, і як швидко вони дорослішають. Вони навчаються, всебічно розвиваються і вірять у світле майбутнє вільної незалежної України. Мріють насолодитися перевагами та радощами студентського життя під мирним небом.
Важливо пам’ятати, що ваша освіта сьогодні – це запорука успішного завтра для України!

Ніна Кос’янчук, доцент, наставник 12 групи 3 курсу
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook