Екскурсія студентів до Київського зоопарку

8 вересня 2023, 11:17

Студенти 2 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини разом зі своїм куратором Гриб Ю.В. - асистентом кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька відвідали Київський зоопарк – надзвичайне місце у сучасному Києві, де мешкають близько 300 видів різних тварин.
Тварини, що демонструються в Київському зоопарку, зібрані з різних куточків світу, зокрема є рідкісні представники, занесені до Червоної книги України та міжнародних Червоних списків.

З погодою пощастило, тому користуючись можливістю відвідали всі основні локації зоопарку. Завітали до зоовідділів хижих тварин, копитних, приматів, птахів, амфібій та рептилій, ознайомились з представниками фауни з різних країн світу: єдина в Україні горила, слон, тигр, лев, рожеві фламінго, жирафи, олені та ін.

Отримали нагоду поспілкуватись в позааудиторний час, послухали спів різних екзотичних видів птахів, який покращив настрій та отримали масу позитивних вражень від краси нашої природи. На згадку зробили яскраві, чудові фотографії.
Всі отримали неймовірне задоволення, тож маємо надію що позитивні емоції посприяють зростанню успішності і у навчанні.

 

 

Наставник 3 курсу 2 групи
асистент кафедри ветеринарної гігієни
імені професора А.К. Скороходька
Гриб Юлія Володимирівна
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook