Проведена відкрита лекція з дисципліни «Економіка садово-паркового господарства»

8 вересня 2023 року

     1 вересня в Україні відзначають День знань та початок нового навчального року для більшості ЗВО України. А в нашому славному університеті завершується уже повноцінний третій тиждень навчання.

     У межах дисципліни «Економіка садово-паркового господарства», у перший осінній день, доцентом кафедри таксації лісу та лісового менеджменту, к.с.-г. н. Галиною Домашовець на платформі Zoom було проведене відкрите лекційне заняття на тему «Основні засоби підприємств садово-паркового господарства».

     Тему відкритої лекції та запрошення на захід заздалегідь було анонсовано та розміщено на навчальному порталі Elearn та на веб-сторінці ННІ (https://nubip.edu.ua/node/132744). Дисципліна «Економіка садово-паркового господарства» є частиною циклу спеціальної (фахової) підготовки студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство», які навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр» і є вкрай важливою економічною складовою знань фахівця за даною спеціальністю.

 

     Лекцію супроводжував влучно підібраний різноманітний презентаційний матеріал, який включав статистичні, графічні та фотографічні дані по зазначеній тематиці, що дозволило лекторові застосовувати прийоми розповіді, показу, характеристики, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття. Питання, звернені до студентів, сприяли здійсненню зворотного зв’язку. Це дозволило лекторові виділити і додатково роз’яснити найбільш складні моменти у викладі матеріалу.

     Вдало було проведено заключний етап заняття. Оголосивши підсумки опрацьованої теми, викладачка у доступній формі пояснила завдання на самостійне опрацювання та відповіла на питання студентів.

        Відкрите лекційне заняття було проведене на високому педагогічному рівні й одержало схвальні відгуки представники професорсько-викладацького складу ННІ лісового і садово-паркового господарства, які були на ньому.

        Дякуємо відважним ЗСУ, всім захисникам і захисницям за можливість навчатися та навчати! Слава Україні! Героям Слава!
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook