СТУДЕНТИ 1 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯ З ФУТБОЛУ

6 вересня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Футбол — це командний вид спорту, який грається між двома командами по одинадцять гравців зі сферичним м'ячем. Близько 250 мільйонів чоловіків і жінок із більш ніж 200 країн грають у футбол, що робить його найпопулярнішим в світі видом спорту. Футбол є олімпійським видом спорту.

   Студенти 1 курсу факультету взяли участь у змаганнях з футболу серед збірних команд факультетів і ННІ НУБіП України. Наша команда попала в групу «А», де суперниками стали команди навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження та факультету захисту рослин, біотехнологій та екології та факультет конструювання та дизайну. У першому матчі команда факультету ветеринарної медицини зустрілася з командою факультету захисту рослин, біотехнологій та екології здобула перемогу з рахунком 2:1. У другому матчі з командою навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження і теж здобула перемогу з рахунком 2:1. У третьому матці з командою факультет конструювання та дизайну і нажаль поступилися з рахунком 1:6. Завдяки двом перемогам наша икомандавийшла в ¼ фіналу.

 

   В ¼ фіналу наша команда зустрічалася із командою механіко-технологічний факультет і нажаль поступилися. Хочеться подякувати нашим першокурсникам  хлопцям за гарні ігри і побажати подальших успіхів.

 

   Дуже приємно, що нашу команду підтримували уболівальники, які гучно і протягом усіх матчів це робили. Тому від щирого серця хочеться всім їм подякувати, що знайшли час і так бурно підтримували наших футболістів протягом усіх матчів.

 

 

   Студенти факультету ветеринарної медицини найкращі!!!!

 

Тарас Савчук,
заступник декана ФВМ


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook