Відкрита лекція з дисципліни « Електротехніка і електромеханіка»

8 вересня 2023 року
8 вересня 2023 року доцентом кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій  доцентом Коробським Володимиром була проведена відкрита лекція з дисципліни « Електротехніка і електромеханіка» на тему «Закон Ома і закони Кірхгофа» для студентів 1 ск та 2-го курсів спеціальності 174 – Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка.
Проведення лекції відбулося в дистанційному форматі з використанням інтерактивних технологій викладення навчального матеріалу. Це дало можливість студентам повноцінно ознайомитися з викладеним матеріалом лекції, що узгоджується з та платформою Elearn. Зазначена лекція розкриває особливості фундаментальних законів електротехніки: закону Ома (описаний вченим в 1826 р.) та двох законів Кірхгофа (відкриті в 1846-1847 р.р.). Була приділена увага питанням застосування зазначених законів для розрахунку простих і складних електричних кіл. Студенти також мали змогу ознайомитися з біографіями видатних німецьких вчених – електротехніків: Омом, Георг Симон та Кірхгофом Густав Роберт.
В даній лекції доцент Коробський В.В. особливу увагу звернув на ознайомлення студентів з матеріалами, які стосуються термінології та аналізу електричних кіл.

      Лекція проведена на високому рівні тадістала позитивну оцінку, як студентів так і колег- співробітників. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook