Магістри економічного факультету розпочали навчання

6 вересня 2023 року

 

     4 вересня 2023 року на економічному факультеті почався навчальний семестр для студентів ОС  «Магістр» 2023 року вступу з організаційної зустрічі студентів  із керівництвом факультету, завідувачами кафедр, гарантами і кураторами груп.
    З вітальним словом до здобувачів освіти звернувся декан факультету Анатолій Діброва, який привітав студентів зі вступом до закладу вищої освіти, ознайомив з напрямами діяльності факультету, основними організаційними моментами щодо навчального процесу та професорсько-викладацьким складом.

     Заступники декана Леся Воляк та Віталій Нагорний розповіли про формат навчання, розклад занять, постановку на воєнний облік тощо.
    Завідувачі кафедр теж виступили з вітальним словом, окреслили виклики, які стоять перед здобувачами освіти в сфері економіки в умовах воєнного стану, наголосили на доцільності поєднання освітньої та практичної складової для формування конкурентоспроможного фахівця та побажали студентам цікавого та насиченого навчального року.
 
       А далі розпочалися заняття…
      Для магістрів спеціальності «Економіка» начальний семестр стартував з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень», яку їм представила доктор економічних наук, професор кафедри економіки Світлана Рогач. Світлана Михайлівна познайомила студентів з поняттям науки, наукових досліджень та їх особливостями у сучасному світі.

   Магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» почали навчання з дисципліни «Фінансовий менеджмент», яка спрямована на формування сучасного економічного мислення та системи спеціальних знань у галузі управління фінансами підприємств. Наталія Швець, доктор економічних наук, професор, в.о. завідувача кафедри фінансів на першій парі познайомила магістрів з теоретичними та організаційними основами фінансового менеджменту.

    З дисципліни «Бухгалтерський облік в управління підприємствами» розпочали заняття магістри спеціальності «Облік та оподаткування», яку викладає кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку та оподаткування Тамара Гуренко.
 
      Магістри спеціальності "Підприємництво та торгівля" осінній семестр розпочали з дисципліни "Управління бізнес проектами" з яким студентів познайомила кандидат економічних наук, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Оксана Барановська.
   Також продовжили освітній процес студенти заочної форми 2 року навчання. Для студентів ОП «Прикладна економіка» осінній семестр розпочався з приємних вражень та яскравих емоцій. Група налаштована на завершення навчального процесу і окрім поточних пар розпочала підготовку до захисту магістерських робіт, що відбудеться в кінці першого семестру 2023-2024 навчального року.
Вітаємо студентів ОС «Магіст» з початком навчання і бажаємо, щоб час, проведений ними в стінах альма-матері був плідним, цікавим, захоплюючим і результативним та допоможе досягти кар’єрних вершин в обраній професії!

Леся Воляк,
заступник декана економічного факультету

 

 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook