Гостьова лекція з консолідації земель від Фатми Ґюльсевер та Калле Конттінена: досвід Туреччини та Фінляндії

10 вересня 2023 року
факультет землевпорядкування

Як здійснюється консолідація земель у Фінляндії з урахуванням регуляторних актів ЄС? Чи відомо вам, що особливістю впровадження проектів консолідації земель у Туреччині є те, що вони мають реалізовуватися виключно із врахуванням питання зрошення? Тільки протягом 1961-2023 рр., консолідацію було проведено на площі понад 6,8 млн га, реалізовано 514 проектів, які забезпечили додаткові надходження у 34 млрд. лір. Якщо Ви бажаєте дізнатися як здійснюється консолідація земель за басейновим підходом, які інструменти при цьому використовуються, які правові рамкові і практичні підходи при цьому застосовують, а також розглянути практичні кейси, то з радістю запрошуємо Вас відвідати 12 вересня 2023 року гостьову лекцію від відомих європейських експертів-практиків – заступниці керівника Департаменту з питань консолідації земель і послуг із розвитку території, генерального директорату державних гідротехнічних робіт Міністерства сільського та лісового господарства Туреччини Фатми Ґюльсевер і керівника відділу консолідації земель Національної служби землеустрою Фінляндії Калле Конттінен.

 

Захід проводиться в рамках серії лекційних заходів на тему «Управління земельними ресурсами і розвиток ринку землі в контексті інтеграції України до ЄС», організаторами якого виступають факультет землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України і компонент «Фаховий діалог із земельних питань» проєкту «Німецько-Український aгрополітичний діалог (АПД)».

Тематика заходу орієнтована головним чином на здобувачів університетів України, в яких здійснюється підготовка землевпорядників і геодезистів. Водночас, вона може стати цікавою для управлінців, працівників територіальних громад, студентів, науково-педагогічних працівників і всім тим, хто цікавиться питаннями земельних відносин, сталого розвитку, охорони довкілля та ін.

Захід проходитиме із синхронним перекладом українською та англійською мовами.

Формат зустрічі: відеоконференція на платформі Zoom.
Для участі необхідна попередня реєстрація https://forms.gle/VNUjSyDBLQ2PZf7E7

Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook