ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ «АКВАРІУМІСТИКА»

11 вересня 2023, 8:04

 ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ «Акваріумістика»

 

6 вересня 2023 року старший викладач кафедри гідробіології та іхтіології Максим Халтурин провів відкриту лекцію з дисципліни «Акваріумістика» для студентів 4 курсу спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» факультету твариництва та водних біоресурсів на тему «Годівля риб і використання добрив в акваріумістиці». Лекція проходила у дистанційному форматі на платформі Zoom, під час лекції були присутні науково-педагогічні працівники та студенти.

«А ви знали, що рибу можна годувати не лише спеціалізованими кормами….» саме з цих слів розпочалась цікава та пізнавальна лекція під час якої, були розглянуто які корма підходять для різних груп риб, як за типом харчування так і розташуванням ротового отвору.

Не обійшли й живі корма природнього походження, та продукти світових брендів з культивованих та заморожених видів. І звісно дізнались що можна давати рибі з «власного столу» адже завжди хочеться побалувати своїх улюбленців чимось смачненьким..

На лекції було показано різноманітний презентаційний матеріал, що дозволило лектору володіти увагою аудиторії, акцентуючись на найбільш суттєвих моментах. Мультимедійна презентація посилила зрозумілість, логічність і повноту викладення матеріалу лекції.

Лекція старшого викладача кафедри гідробіології та іхтіології Максима Халтурина проведена на високому навчальному, методичному та науковому рівнях. Після завершення лекції викладачі та студенти провели анонімне анкетування щодо оцінювання якості проведення лекційного заняття.

 

 

 Старший викладач кафедри гідробіології та іхтіології

Антон Климковецький

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook