Анна Гапоненко: “Зможу втілити в життя своє бажання - ділитися знаннями та допомагати іншим, ставши студенткою факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК"

11 вересня 2023 року

  - Добрий день. Розкажіть про себе. 

- Добрий день, мене звати Анна Гапоненко, мені 39 років, маю сина 14 років. Займаюсь бізнесом, який обожнюю і вже зараз я на тому рівні, коли хочу приносити користь суспільству. Майже 10 років вивчаю нутріціологію.

     - Звідки дізнались про НУБіП України?

- Про НУБіП України дізналася від знайомого лікаря, який сказала, що нарешті в Україні є акредитована освітня програма “Нутриціологія” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Почитала відгуки, прогулялась по території цього закладу та зрозуміла, що це той заклад, де хочу навчатись і пишатися тим, що я студентка НУБіП України.

     - Що Вас привело здобути вищу освіту за освітньою програмою "Нутриціологія"?

- Нажаль, в нашій родині ніхто не помер від старості, а тільки від онко і це був різний вік - братик 6 років, дядя 40 років, бабуся 40 років, брат в 33 роки, мало хто доживав до 50 років.

І з самого дитинства в мене був страх перед цією хворобою і я мріяла, як виросту, винайти ліки від цього.

Нажаль, в 17 років не було можливості вступити до закладу освіти, куди хотіла, і я вступила до Київського національного університету культури і мистецтв.

Там я вивчилась, потім створила сім’ю, народила дитину і якось мрія загубилася. В 30 років я повернулася до своєї мріі, але розуміла, що винайти “чарівну таблетку” від онко я не зможу, але зможу консультувати людей щодо профілактики хвороб, тому виріша здобути вищу освіту за освітньою програмою “Нутриціологія”.

    - Ваші очікування від навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

- Очікую отримати нові знання від високопрофесійних викладачів кафедри громадського здоров’я та нутриціології, поглибити отримані раніше знання, познайомитися з новими людьми з цієї сфери, бути частиною сімейної команди, яка допомагатиме українцям ставати здоровими.

Після закінчення навчання на факультеті  харчових технологій та управління якістю продукції АПК за освітньою програмою “Нутриціологія” бажаю бути в числі тих фахівців, які покращать тенденцію до здорового способу життя.

     - Бажаємо Вам успіхів, до зустріччі на заняттях в стінах славетного НУБіП України.

Розмову вів
Микола Ніколаєнко,
доцент кафедри громадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook