Відкрита лекція з основ фахової підготовки - майстерклас із введення у фах

8 вересня 2023 року
Кафедра лісівництва ННІ ЛіСПГ НУБіП України

  08 вересня 2023 року на кафедрі лісівництва згідно сформованого графіка відбулася відкрита лекція з дисципліни «Основи фахової підготовки» для студентів денної форми навчання ОС «Бакалавр» (1 курс) спеціальності 205 «Лісове господарство». Тема лекції – «Історія НУБіП України та ННІ ЛіСПГ. Кваліфікаційна характеристика працівників лісового господарства». Лекцію прочитав доцент кафедри, канд. с.-г. наук Сергій СЕНДОНІН.
На лекційному занятті з дисципліни лектором відзначена історія становлення Національного університету біоресурсів і природокористування України і його структурного підрозділу Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства та спеціальних кафедр з відомостями їх реорганізації протягом історичного розвитку.

При цьому представлений матеріал був чітко систематизований і доведений студентам з логічною послідовністю. Необхідно також відмітити ілюстративну частину презентації лекції, яка доповнювала наведений теоретичний матеріал.
Присутні на відкритій лекції науково-педагогічні працівники кафедри відзначили високий науковий рівень лектора володіння матеріалом дисципліни, а також надали високу оцінку в анкетах оцінювання якості проведення лекційного заняття. Студенти також поставили високі бали за відповідними критеріями оцінювання лекції.

Сподіваємося, що на цій відкритій лекції студенти отримали для себе важливу і цікаву інформацію та підвищили рівень своїх знань!

Лектор,
доцент Сергій СЕНДОНІН

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook