Магістри ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» на битві Агротитанів

11 вересня 2023 року
Із цікавістю та захопленням магістри ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» пізнають інновації агровиробництва.

   Магістри ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» мали можливість взяти участь у ювілейній виставці-демонстрації техніки та технологій Битва Агротитанів – 2023, організаторами якої є DYKUN та Всеукраїнська Аграрна Рада. Ця захоплююча подія навіть в кризових умовах об’єднує аграріїв з усієї України в прагненні побачити та протестувати різну надсучасну та високопродуктивну техніку.

 

 

 

   Студенти із захопленням розглядали відразу 14 одиниць техніки в демонстрації від генерального партнера KUHN-Ukraine, а також BERTHOUD Ukraine, Horsch Ukraine та інших провідних виробників і новинок обприскувачів, агрегатів для проведення внутршньогрунтового внесення добрив (аплікаторів), а також системний трактор-робот NEXAT, презентація якого була вперше в Україні. Даний модульний трактор дозволяє здійснювати всі польові технологічні операції в залежності від встановленого модуля (від обробітку грунту, посіву культур, внесення мінеральних добрив, фоліарного підживлення - до збору врожаю). Магістри збагатили свої знання, розширили свій професійний світогляд, зустрілися і поспілкувалися із випускниками кафедри, які зараз є провідними фахівцями відомих агрокомпаній, серед яких є AgliLab, Not-Est Agro, Timac Agro, Drone Ua, Lechler, Titan Machinery, Роботизовані Агросистеми та багато інших провідних компаній аграрної галузі.

 

 

  

 

 

 

 

    Дякуємо ЗСУ за те, що ми всі разом на таких заходах збираємось. На знак подяки організатори провели благодійний аукціон на підтримку Збройних Сил України.

Бажаємо всім учасникам невичерпного натхнення, нових ідей та найкращих результатів.

Разом ми робимо аграрну галузь кращою!

 
 
Ігор Бордюжа,
асистент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О. І. Душечкіна 
 

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook