Співробітники кафедри відвідали Національний День Ферми

11 вересня 2023, 20:51
   Цьогорічний другий НАЦІОНАЛЬНИЙ ДЕНЬ ФЕРМИ відбувся 5 вересня на базі ТОВ «Агрофірма «Колос» Київська область, Сквирський район, с. Пустоварівка. Любязно приймали гостей цього заходу організатори Асоціація виробників молока, Всеукраїнська аграрна рада та директор АФ «Колос» Леонід Центило. У цьому заході брали участь більше 150 відвідувачів з різних регіонів України.

   На початку програми на виставковому майданчику свої пропозиції представили деякі компанії, що пропонують свої рішення для тваринництва та кормовиробництва.
   В ході ознайомлення з їхніми пропозиціями були надані відповіді на питання особливостей роботи певних машин і обладнання, їх ефективності та можливості застосування в умовах наших дослідних господарств. Зокрема в бесіді з завідувачем кафедри ОПБСТ професором Василем Хмельовським  окремі компанії висловили бажання продовжити більш тісну співпрацю з НУБіП України.

   Один із співробітників партнера механіко-технологічного факультету компанії Агро Ассістенс Груп, наш студент-магістр разом з регіональним менеджером представляли трактор Basak.

   В першій частині зустрічі були представлені презентації керівника АФ Колос, директорів АВМ, представників компаній «БіоВет Україна», «КВС Україна», «Пьотінгер Україна», «Агро Ассістенс Груп» та інших.
   В другій практичній частині заходу вівдідувачі змогли побачити особливості вирощування та збирання кормових культур з використанням біопрепаратів, технологію та засоби утилізації та компостування гною. Також завітали на молочно-товарну ферму де ознайомились з потоко-цеховою системою виробництва, мали можливість знайти відповіді на різноманітні питання.


  У загальному цей захід пройшов на високому рівні та продемонстрував сучасні підходи до ефективного виробництва продукції сільського господарства з використанням біопрепаратів та дружніх до середовища технологій.

Підготував Віктор Ребенко, доцент кафедри ОПБСТ
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook